Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Evo što su nogometaši večerali sinoć, poslije najvećeg partya u povijesti Hrvatske

nogometasi-okrugljak

Zagrebački restoran Okrugljak omiljeno je mjesto za proslave velikih hrvatskih sportskih uspjeha. Tako smo prije dvije ili tri godine ondje naišli ma kompletnu rukometnu reprezentaciju, u trenirkama i s medaljama oko vrata, koja je u Okrugljak stigla valjda ravno s aerodroma, po povratku s europskog ili svjetskog prvenstva.

Dinamo je u Okrugljaku desetljećima redovito slavio razne svoje uspjehe. A hrvatska nogometna reprezentacija poslije jučerašnje cjelodnevne proslave s više od pola milijuna ljudi na zagrebačkim ulicama otišla je, kako izvješćuje Jutarnji list, večerati baš u Okrugljak. Ondje su im servirali standardne Okrugljakove favorite, poput kuhane šunke i pršuta, tartar bifteka, štrukli, pečene teletine i steakova.

Me and my brother by the name….🥇🇭🇷

A post shared by Domagoj Folnegović (@fole86) on

Dva su razloga zbog kojih sportaši biraju Okrugljak za svoje proslave. Prvo, vlasnik Okrugljaka Božo Crnjac veliki je navijač, koji osobno dobro poznaje niz hrvatskih sportskih zvijezda i sportskih dužnosnika. Drugo, Okrugljakova je hrana jednostavna, kvalitetna i visokoproteinska, što većina sportaša želi konzumirati, osobito poslije velikih napora.

🥇🇭🇷🔟

A post shared by Domagoj Folnegović (@fole86) on

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.