Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Francuska policija potvrdila je da Anthony Bourdain nije bio pod utjecajem droge kad se ubio

bourdain2

Francuska policija u petak je objavila svoje nalaze u istrazi o okolnostima samoubojstva Anthonyja Bourdaina. Kao što je poznato chef Eric Ripert, Bourdainov najbolji prijatelj, 8. lipnja je pronašao Bourdaina mrtvog u sobi hotela u Alsaceu, u kojem su odsjeli radi snimanja epizode Bourdainove serije Parts Unknown.

Bourdainovo samoubojstvo izazvalo je lavinu nagađanja i polemika o njegovu životu, od narkomanske prošlosti preko pritiska karijere i celebrity statusa do naravi odnosa s filmašicim Asiom Argento s kojom je Bourdain bio u vezi zadnje dvije godine svog života.

ripert-bourdain

    Anthony Bourdain i Eric Ripert

Lokalni predstavnik francuskog državnog odvjetništva Christian de Rocquigny nakon obdukcije je dao sužbeni odgovor na zadnje pitanje o Bourdainovu samoubojstvu, je li slavni chef bio pod utjecajem narkotika kad se objesio u hotelskoj sobi.  Bourdainova prijateljica, američka glumica Rose McGowan nedavno je u otvorenom pismu objavila da je Bourdain patio od teške depresije koju nije želio liječiti iako je znao da bi njegova odluka mogla biti opasna. 

nalazima francuske policije, prenosi The New York Times, kod Bourdaina u obdukciji nisu pronađeni tragovi narkotika u krvi. Nakon kremiranja u Francuskoj, Bourdainove stvari poslane su njegovu bratu Christopheru. Bourdainova majka Gladys New York Timesu je rekla da će on biti sahranjen u diskretnom obredu u prisutnosti obitelji, te sa će ona idući tjedan u spomen ma sina istetovirati njegov nadimak Tony na ruci. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.