Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Hrvatsku je došao nogometni Taittinger, s etiketom posvećenom ruskom osvajanju svemira.

taittinger-fifa-g

Vinarija Taittinger iz Reimsa i 2018. godine puni službeni šampanjac Svjetskog prvenstva u nogometu. Svjetsko prvenstvo počinje 14. lipnja, a ovih su dana u Hrvatsku stigle prve buteljke nogometnog Taittingera.

Etiketa službenog šampanjca najgledanijeg sportskog događaja na svijetu, koji se ove godine održava u Rusiji, posvećena je sovjetskim svemirskim istraživanjima i izrađena hologramskom tehnikom, tako da pojedini njeni dijelovi sjaje u različitim bojama.

taittinger-fifa1

U efektno dizajniranoj boci nalazi se Brut Reserve, osnovni Taittingerov šampanjac poznat po eleganciji i floralnim aromama. Taittinger, šampanjerija iz Reimsa utemeljena između dva svjetska rata, danas je ponovo u obiteljskom vlasništvu, a neki njeni brendovi, prije svih bijeli Comtes De Champagne , ubrajaju se među najklasičnije šampanjce uopće.

Taittingerove šampanjce u Hrvatskoj distribuira zagrebački Vivat. Uđe li Hrvatska u polufinale Svjetskog prvenstva, Taittingerov nogometni šampanjac mogao bi postati ljetni barski i restoranski hit.

Intervju Kulta Plave Kamenice s nasljednikom Taittingera Clovisom Taittingerom možete pročitati OVDJE

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.