Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Klinci iz vrtića napisali su urnebesnu kuharicu. Donosimo par recepata

djeca-kuharica

Jedna vrtićka grupa u Americi dobila je zadatak napisati kuharicu. Ideja je bila osvijestiti hranu, sastojke i pripremu jela kod kuće. Kako su još mali i ne znaju pisati, kuharicu su kreirali diktirajući tetama svoje recepte. Rezultat je urnebesna, neodoljiva kuharica čije je dijelove na Twitteru objavio Jordan Adams i stvorio instantni viralni hit. Teško ćete odrediti favorite, jer svi su recepti toliko zabavni i slatki, poput Ethanovih jaja u kojima su glavni sastojak palačinke i Skittlesi ili Joea koji opće ne želi diktirati recept za tacose koji, ipak, diktira. U moru food blogova koji su više manje svi isti, ova mala kuharica je pravo osvježenje. Izdvojili smo par recepata.

Ethanova jaja

za 10 porcija

Priprema 1 sat
Kuhanje 2 sekunde
Trošak 3 dolara

Sastojci
palačinke
šećer
Skittles

Gdje kupiti Texas Roadhouse

Postupak
Prvo stavite palačinke pa šećer i to je to. Možete ih kuhati, ali možete i doći kod mene i ja ću vam dati jaja jer ih moja mama stalno kuha. Možete ih jesti žlicom. Ne stavljajte ništa na njih jer jaja se rade tako, bez ničega.

Arianini Macaroni

Za 3 osobe
Priprema 5 minuta
Kuhanje 5 minuta dnevno
Trošak mislim da je 2 dolara

Sastojci
topljeni sir
macaroni
jabuke
jagode, volim ih jer su zdrave
igračke
ruksak
lutka

Gdje kupiti Walmart i Target i…čekaj…pokušavam misliti..e da…u shopping centru

Postupak
Prvo stavite macarone u pećnicu i onda ih stavite na kraju. Stavite ih u pećnicu i dodajte sir i još topljenog sira. Pećnica mora biti vruća kao vatra…kao svijeća…kao na rođendanu. Onda morate svima reći da je vrijeme da odu. Ja moram ići jer moram na party s bazenom. Moja sestra kaže: “Zašto ideš na bazen?” a ja kažem “Jer mi se sviđa.” Sad idem doma i čekam da ne bude vruće a moja sestra kaže “Zašto to radiš?”, zato što pušeš u makarone da ne budu vrući. Moraš čekati. Evo, sad je gotovo!

Joevi Tacosi

Za…nemam pojma koliko ljudi
Priprema valjda 45 minuta
Kuhanje mislim 55 minuta
Trošak nemam pojma

Sastojci
Nabavite meso i salatu u dućanu
tamo imaju i taco shells
imam sir doma pa ne moram ići po njega u dućan
salata
krumpir…čekaj…je li krumpir ili rajčica…ne, rajčica

Gdje kupiti ne znam gdje naći ostalo

Postupak

Prvo, ja zapravo ne znam, ne sjećam se ničega. Mogu li promijeniti recept u rolice od sira? Jer su super lagane za kuhanje. Trebate samo tri stvari, bijeli sir, žuti sir i tortilju. Više ni ne želim raditi tacose. Ni ne znam kako. Preteško mi je razmišljati o tacosima. Ali mogu napraviti rolice od sira. One su super lagane. Dolaze iz Taco Bella. Trebam žuti sir i ne znam gdje kupiti bijeli sir. Ne znam kako napraviti tacose. Rolice od sira su bolje jer znam kako ih napraviti. Čekaj da razmislim…jednom sam napravio bombon i posmeđio je. Više ne želim tacose. Volim ih, ali više volim rolice od sira. Ne volim grah jer mi se povraća od njega. Mama me tjerala da jednom jedem burrito s grahom i povraćao sam. Čekaj—-znam kako se kuha lubenica, lagano je…samo kupiš lubenicu i pojedeš je.

Sebastianove palačinke

za 3 osobe

Priprema 10 minuta
Kuhanje 3 puta
Trošak 70 dolara

Sastojci
soli i to je to

Gdje kupiti Walmart

Postupak

Moraš uzeti onu stvar iz kuće i staviti je na ono vruće. Uključiš ono vruće pa peče i moraš paziti. Napraviš nešto, kao, nešto, i staviš na to i onda se kuha.Onda uzmeš tanjur i dovršiš. Ne smiješ ostaviti tanjur na stolu, moraš ga baciti u sudoper da muhe ne dođu na njega.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.