Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NOVI ZAGREBAČKI BISTRO BEŠTIJA OTVARA SE U ČETVRTAK 10. SVIBNJA. EVO ŠTO KUHAJU

bestija-g

U četvrtak 10. svibnja u Masarykovoj ulici u Zagrebu otvara se Beštija, bistro iza kojega stoji tim superpopularnog hvarskog burger bara Flying Pig. Maja B. Grabić, Ante Grabić i voditelj Beštije Martin Vajda u Zagreb će donijeti formulu na kojoj su izgradili jedan od uspješnijih otočnih lokala:  mikrolokalne sezonske sastojke, mnoge s malih seoskih farmi, pripremljene u neformalnim modernim formatima.  Na meniju za brunch tako će idućeg tjedna biti sporo pečena janjetina u sendviču s kruhom s divljim kvasom koji u Beštiji rade sami, zatim jaje s ječmom i špinatom, za ručak dagnje s pivom i pancetom, ragu od mlade kozletine s tortelinima punjenima brokulom i začinskim biljem i povrtni tanjur mikrosezonskog povrća u raznim tehnikama. Jedino čega neće biti su burgeri iz Flying Piga. Što je ispravna odluka osnivača, budući da je Beštija relativno novi koncept za Zagreb i nalazi se u blizini dvaju gradskih epicentara burgera, Haustor Husa i Burgeraja.  S osnivačima Beštije u ožujsku smo se sreli i razgovarali u Cogitu u ožujku, sve o Beštiji i njezinom timu možete pročitati OVDJE

https://www.facebook.com/kiwi.attack/videos/2037827372913934/

https://www.instagram.com/p/BiUyuV5nCRs/?taken-by=bestija_zagreb

https://www.instagram.com/p/BiH3tgen1SW/?taken-by=bestija_zagreb

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

})