Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Momci iz Noela za dva tjedna otvaraju butiknu mesnicu u lokalu slastičarnice Mak na konac

angus-kordun (1)

Do prvog veljače Zagreb bi trebao postati bogatiji za vrlo neobičnu i ambicioznu mesnicu. Mesnica će se zvati Noel Mes-eko, a otvorit će se u Dukljaninovoj ulici, odmah kraj restorana Noel, u prostoru gdje je Petra Jelenić nekad vodila kultnu slastičarnicu Mak na konac.

https://www.instagram.com/p/BRbcZFLg0LY/?taken-by=noelzagreb

Noel mes-eko prodavat će meso crne slavonske svinje i crnih i crvenih angus goveda. Stoku na Kordunu uzgaja obitelj Mandić. Obitelj Mandić posjeduje ekološke certifikate za uzgoj i proizvodnju svinja i goveda: otuda naziv Mes-eko.

Osim pažljivo konfekcioniranog svježeg mesa, Noel Mes-eko prodavat će kućno proizvedenu suhomesnatu robu, čvarke, domaće mješavine začina za meso, kao i vina po izboru sommeliera Ivana Juga. Projekti poput Noel Mes-eka kronično nedostaju zagrebačkoj trgovačkoj sceni.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.