Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

U ožujku se u Mostaru otvara dosta luksuzni Marriott

Prema sadašnjem stanju stvari, 25. ožujka 2018. u Mostaru, odmah pored famoznog Starog mosta, otvorit će se Mostar Marriott, hotel s pet zvjezdica. Hotel ima 182 sobe, veliki kongresni centar i pet restorana međunarodne kuhinje. Riječ je o najluksuznijem hotelu ikad izgrađenom u Bosni i Hercegovini, i jednom od luksuznijih u regiji, koji ne računa samo na poslovne goste, nego i na blizinu jakih turističkih destinacija, poput Međugorja i Dubrovnika.

Zanimljivo je da Marriottov menadžment pregovora s nekoliko hrvatskih chefova o angažmanu u tom hotelu koji bi mogao dramatično promijeniti turistički potencijal Hercegovine. Jedan od chefova koji razgovara s Marriottovim mostarskim menadžerima smatra kako je pet restauranta previše, jer su logistički teško održivi.  Uostalom, činjenica je da legendarni njujorški Marriot Marquise na Times Squareu ima tri fiksna restorana: steakhouse, sushi bar i glavni hotelski restoran.

Američki Marriott, osnovan prije 90 godina, spada među najveće hotelske korporacije na svijetu, s godišnjim prometom od petnaestak milijardi dolara, i s tridesetak brandova.

aqua-panna-sidebar
naslovnica-vinski-izvjestaj.2019
Naslovnica-ulje-2019-2020

aviation-gin

U ožujku se u Mostaru otvara dosta luksuzni Marriott

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min