Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Tout Dubrovnik okupio se na prvom partyju One Suite hotela

Pozovete li četrdesetak, a skupi vam se bar 150 ljudi, taj nesrazmjer možda i možete smatrati redovnim stanjem, ako se radi o dogadjaju u centru Dubrovnika. Međutim, ako vam na party u Srebrenom, petnaestak kilometara od Grada, dođe skoro cijeli Grad, riječ je o iznimno uspješnom događaju. Lukša Jakobušić ,poduzetnik, poluboem i predsjednik Vaterpolskog kluba Jug, sinoć je slavio 47. rođendan u svom nedavno otvorenom hotelu One Suite, na skretanju za Srebreno prema moru.

Vrt i terasa najmodernijeg dubrovačkog hotela bili su puni do ponoći, a gosti su se masovno bacali na vina Ernesta Tolja, Jakobušićeva dugogodišnjeg kućnog prijatelja. No, rođendanska proslava na terasi i travnjaku One Suitea nije, srećom, podsjećala ni na kakav “celebrity” događaj u Hrvatskoj. Na partyu u One Suite hotelu okupili su se pristojni ljudi iz raznih staleža, koji su uživali u toploj ljetnoj večeri, finim vinima, dobroj hrani i optimalno pogođenoj glazbi.

I tako se One Suite, koji je već privukao relevantnu međunarodnu pozornost (ondje početkom kolovoza dolazi ekipa britanskog Ellea) pokazao kao jedno od potencijalnih središta pristojnog dubrovačkog večernjeg života. Gospodin Jakobušić imao je dosta razloga da se osjeća zadovoljno na rođendanskoj proslavi u hotelu što ga je otvorio prije samo nekoliko tjedana.

aqua-panna-sidebar

index

ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Tout Dubrovnik okupio se na prvom partyju One Suite hotela

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min