Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Može li One Suite Hotel upravo otvoren u Srebrenom potaknuti modernizaciju zastarjele dubrovačke ponude?

U Srebrenom kraj Dubrovnika u četvrtak ej otvoren One Suite Hotel, hotel sa 16 apartmana i konceptom neobično modernim konceptom za zastarjelu dubrovačku hotelsku ponudu u kojoj su svojedobno jedini važniji pomak bili napravili Jadranski luksuzni hoteli Gorana Štroka, danas u vlasništvu obitelji Lukšić te hotel Vila Dubrovnik. O One Suite Hotelu, investiciji Lukše Jakobušića i tvrtke Brenum od 34,5 milijuna kuna pisali smo u travnju kada je dotadašnja voditeljica Dežman barova Andrea Klemenčić na ovaj projekt. Klemenčić je koncipirala kompletan F&B program One Suitea, ali sudeći po njezinom stilu i kapacitetu, po svoj prilici ima i širu ulogu u izgradnji identiteta hotela.

S bazenom na krovu i odlično uklopljen u poludivlju floru Srebrenog, hotel je projekt arhitektonskog studija 3LHD, pomalo podsjeća na njihova rješenja u rovinjskom hotelu Lone, dok integriranje lokalnih umjetnika kao važnog elementa identiteta hotela podsjeća na slične njihove intervencije u rovinjskom hotelu Adriatic, također Maistrinom brendu.

Iako One Suite Hotel izgleda kao tipični mirni hotel za odmor daleko od klupske vreve Dubrovnika i okolice, ideja je da hotel postane svojevrsni centar društvenog života u Srebrenom.

Restoran Lokal je otvorenog tipa i menijim podsjeća na bolje zagrebačke bistroe. One Suite Hotel izdvaja se i po strogo ekološkom pristupu energiji i digitaliziranosti, jer gosti preko centralne mobilne aplikacije mogu obaviti sve u hotelu, od otključavanja soba i otvaranja garaže i teretane do rezervacija izleta. 

aqua-panna-sidebar

index

ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Može li One Suite Hotel upravo otvoren u Srebrenom potaknuti modernizaciju zastarjele dubrovačke ponude?

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min