Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Bevanda 14.prosinca službeno predstavlja svog novog chefa Damira Tomljanovića

tomljanovic

U srijedu 14.prosinca predvečer opatijski hotel i restoran Bevanda službeno će predstaviti svog novog chefa Damira  Tomljanovića, kuhara iz Novog Vinodolskog, koji je prethodnih desetak godina proveo u zadarskoj Foši. Tomljanović će prezentirati novi koncept Bevandine gastronomije i jelovnik za 2017. godinu. U Bevandi će se istodobno  proslaviti i njihova titula najboljeg restorana u Hrvatskoj, po izboru Ministarstva turizma.

Damir Tomljanović uživa vrlo dobru reputaciju u profesionalnim krugovima, ali Foša nikad nije postala osobito značajan restoran: u upravo završenoj anketi za Restoran godine Kulta Plave Kamenice, u kojoj je sudjelovalo 50-tak vodećih hrvatskih chefova i restauratera, Foša nije osvojila ni jedan bod. Bivši Bevandin chef Andrej Barbieri otvorit će svoj zagrebački restoran u siječnju, u nekadašnjim prostorima Takenoka u Kaptol centru, koji se ubrzano preuređuju. Investitor je Frane Barbieri.

bevanda-glavna

Foto/fosa.hr

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.