Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U prvom tjednu Adventa Badel organizira Dine in Style, niz uzbudljivih večera osmišljenih za Korlat

korlat

Zagrebački gusti blagdanski gastronomski itinerer upravo postaje još napetiji. Badel je pretkraj studenog i početkom prosinca odlučio organizirati Dine in Style. Riječ je o seriji večera u poznatim zagrebačkim restoranima, čiji će meniji biti posebno dizajnirani  za syrah, cabernet sauvignon i merlot s etiketom Korlat.

Korlat je najjači Badelov vinski brand, a ta vina iz zadarskog zaleđa redovito dobivaju jako dobre kritike te predstavljaju odličnu vrijednost za novac.

Dine in Style počinje 25. studenog u Takenoku, gdje će gosti moći probati neuobičajane, ali uzbudljive kombinacije crnih vina s japanskom i fusion kuhinjom. Sigurni smo da se tatatki od tune i sirova tuna u sushi chirashiju dobro slažu s crnim vinima, kao i jastog u kadaifu.

Dan kasnije, Dine in Style odlazi u Boban u Gajevoj ulici, gdje će se uz živu glazbu moći provjeriti kako Korlatovi crnjaci funkcioniraju u za njih prirodnom društvu starih talijanskih sireva i tipičnog talijanskog kuhanja. Na prvu nedjelju Adventa, 27.studenog Dine in Style popet će se u Jurjevsku ulicu u božićno okruženje Bistroa Apetit, da bi se u utorak 29.studenog, umjesto klasične večere,  u Choco baru održao Hot Chocolate & Korlat party. Usput govoreći, crna se vina mogu jako dobro složiti sa čokoladom. Tridesetog studenog Dine in Style seli u Time, jedan od najpopularnijih zagrebačkih restorana, gdje će benkovačka crna vina plesati između orijentalnog menija chefa Vida Nikolića i glazbe Timeova DJ-a.

Prvog dana prosinca Za Dine in Style kuhat će chef Johanna Francka Ivan Tomašević. Tomaševićeva večera od šest slijedova bit će upotpunjena izložbom skulptura Ivana Gašaprića.

Naposljetku, Dine in Style, multimedijalna gastro turneja adventskim Zagrebom,  završava 2.prosinca u Vinodolu, jednom do najuspješnijih zagrebačkih i hrvatskih restorana. Uz meni klasičnog chefa Zdravka Tomšića, u Vinodolu će nastupiti Slaven Lunar Kosanović, jedan od vodećih zagrebačkih uličnih umjetnika, koji će ovom prigodom demonstrirati kako se crta vinom.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.