Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Eagles od Death Metal proizvode craft pivo Electric Boots IPA za pomoć žrtvama terorističkog napada u Parizu

eagles-ipa

Američki bend Eagles of Death Metal, koji je bio na stageu u pariškoj dvorani Bataclan kad su ISIS-ovi teroristi napali Pariz u studenom 2015., proizvest te će craft pivo za pomoć žrtvama napada. Partner im je kanadska pivovara Manantler Brewing Company iz Ontarija. Pivo je Boots Electric IPA i prva je šarža prodana malo nakon prošlotjednog koncerta benda u Kanadi, objavio je tamošnji portal National Post. Proizvode se nove količine koje će biti spremne za prodaju za tri tjedna. Suvlasnik pivovare James Gorry za Toronto Star je izjavio da je dogovor s Eagles of Death Metal bio brz i lak.

eagles post

Eagles of Death Metal bili su na pozornici u dvorani Bataclan kad je počeo najveći masakr u teorističkom napadu na Pariz

“Nisu pitali kolika je pivovara ni gdje smo, čim smo im predložili ideju svidjela im se, mi smo i sami glazbenici i događaji u Parizu duboko su nas potresli. A i veliki smo fanovi Eagles of Death Metal”. Prihodi od prodaje Boots Electrica idu u Fondaciju The Sweet Stuff koja pomaže obiteljima 130 osoba ubijenih u terorističkom napadu. U međuvremenu, pariški se restorani i lokali još pokušavaju oporaviti od tog užasnog događaja, ali relativno bezuspješno, turistička sezona bit će jedna od najlošijih ikad.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.