Ovi ljudi peku rombove u rastaljenom staklu

Ako vam je dosta brancina u soli, škartocu i ribe na žaru, znajte da spasa ima, jer netko negdje upravo razvija novu metodu. Švedski staklarski studio Big Pink na Instagramu je objavio video u kojemu velikog romba prelijeva staklom rastaljenim na 1150 Celzijevih stupnjeva. Kad staklo pukne, znači da je riba kuhana. Ovaj novi tajmer pokazuje da se romb u staklu kuha oko 20 minuta, a staklo sprečava da iz njega ispari ijedan atom sočnosti. Romb u staklu peče se za restoran Rot na Gotlandu. Za bilo kakav komentar, trebalo bi probati ribu kuhanu na više od 1000 stupnjeva, ali samo gledanje postupka je hipnoza, posebno kad staklo počne pucati.

 

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

6 sjajnih blogerskih recepata za alkoholni sladoled (jer nismo djeca)

Osim što su daleko zabavniji od uobičajenih, sladoledi…

10 stvari koje mora imati svaki pravi hotel s pet zvjezdica

Luksuzno hotelijerstvo polako postaje sve važniji segment hrvatske…

Pileći temeljac

Ovo je recept za bazični svijetli pileći temeljac,…

4 gastronomski najoriginalnija restorana u Hrvatskoj

Hrvatska je restoranska scena uglavnom konvencionalna. Činjenica je…

ŠTO SE JEDE Za kineski Festival punog mjeseca koji počinje danas

Festival punog mjeseca ili Praznik sredine jeseni, kineska…

Deset najboljih hrvatskih bijelih vina za 2016.

Većina vina iz odlične berbe 2015. već su…

Komentirajte