Splitska O’Hara zatvara se za tjedan dana i seli u novi prostor u gradu

Splitska O’Hara objavila je da 5. kolovoza zatvara pizzeriju u klubu Judino drvo na Kopilici i seli u novi prostor. “Dragi Splite! Do 05.Kolovoza imate priliku jesti jedine i jedinstvene pizze pravog napolitanskog stila u Dalmaciji. U dva mjeseca rada za vas smo napravili nešto više od 8000 pizza. Kada i ako pronađemo adekvatniji prostor u Splitu bit ćete pravovremeno obavješteni…A do tada…. bilo nam je čast jahati sa vama! I u dobru i u zlu…” napisao je tim splitske O’Hare.

O’Hara je najbolja pizzerija u Hrvatskoj, specijalizirana za autentične pizze Napoletane, koja je postala poznata na svojoj izvornoj lokaciji na zagrebačkoj Malešnici, da bi se zatim proširila u Bugarsku i, prije nekoliko mjeseci u Split. Osnivač O’Hare Marin Vanjak tada je izjavio kako svjesno ulazi u eksperiment s neobičnom lokacijom i još neobičnijim lokalom za pizzeriju koja cilja na masovnu publiku. O’Hara je odmah po otvaranju izazvala poprilično zanimanje Splićana, ali prostor se ipak pokazao neadekvatnim za mjesto koje mora ugostiti najrazličitije profile gostiju i izbacivati veliki broj pizza u prometnim danima. Najveća peć za pizzu u Hrvatskoj, instalirana u Judinom drvu pri otvaranju splitske O’Hare dobit će novi dom. Kako doznajemo, trenutno razmatra nekoliko novih, konvencionalnijih lokacija, a tponovno otvorenje u Splitu najavljuju za ranu jesen. 

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

USKRS U NOELU Tri ozbiljna recepta s jagodama, foie gras i pečenim golubom

Prvi poriv koje izazivaju svježe jagode jest da…

VINSKI TURIZAM U ISTRI Posjetili smo vilu braće Benvenuti u Kaldiru

Obitelj Benevenuti, vlasnici jedne od vodećih istarskih vinarija,…

Chaud-froid d’Oeuf au Sirop d’Érable Alaina Passarda, najslavnije jaje zapadne visoke kuhinje

Chef Alain Passard je velikan nove francuske kuhinje.…

7 iznenađujuće futurističkih trendova u restoranskoj industriji za 2018.

 Bompas & Parr trenutno vjerojatno najvrući svjestki studio za…

6 sjajnih blogerskih recepata za alkoholni sladoled (jer nismo djeca)

Osim što su daleko zabavniji od uobičajenih, sladoledi…

Legendarni pariški hotel Crillon otvara se nakon četiri godine renoviranja

Radovi su trajali dvostruko dulje nego što je…

Komentirajte