GENIJALNA SURADNJA Londonski hotel Hoxton podigao je svoje šatore na Obonjanu. Evo kako izgledaju

Hotel Hoxton, jedan od rodonačelnika superhip žanra koji mijenja paradigmu hotela, otvorio je svoju prvu otočnu ekspozituru na Obonjanu. Prvi Hoxton otvoren je u londonskom Shoreditchu 2006. godine, s ambicijom da promijeni hotelsku paradigmu. Umjesto da prodaje samo udoban krevet za spavanje i eventualno wellness centar kao većina hotela, Hoxton je zakopao duboko u kulturu, senzibilitet i stil života svoje publike i svoje publike i stvorio žanr hotela u kojemu se stvarno živi, radi, upoznaje ljude i lokalnu zajednicu. Taj je zaigrani urbani model toliko trebao novoj generaciji putnika, da su Hoxton, kao i srodni brendovi poput Acea ili Mama Sheltera, ubrzo počeli otvarati hotele po cijelom svijetu i privlačiti najpropulzivniju publiku. Za nekoliko godina, najveći svjetski lanci poput Marriotta i Hiltona, počeli su preuzimati inovativne elemente ove nove generacije hotela.

Hoxton se u međuvremenu proširio u Amsterdam, Pariz i New York (u Williamsburg). Tijekom Design Weeka od 17. do 24. srpnja Hoxton je prvi put izišao iz velikih urbanih sredina, na otok, i donio svoje eklektične programe na Obonjan. Još bolje, deset tjedana tijekom sezone, na Obonjanu se može boraviti u Hoxtonovim šatorima, u sklopu njihova novog, pomno kuriranog programa “Hoxton Holidays”, koji nudi najbolje od dva svijeta. Počinje s 24-stanim provodom u Londonu ili Amsterdamu, a završava zen ljetovanjem na divljem otoku u Jadranu. Amsterdam je već rasprodan, a za liniju London-Obonjan od 7. do 11. kolovoza još ima mjesta. Hoxtonovi šatori na Obonjanu uređeni su prepoznatljivim rukopisom hotela, s detaljima iz Rockett St George. Cijena je 599,99 funti. Odlična suradnja za Obonjan i smjer kojim bi dio hrvatske turističke ponude trebao krenuti puno brže nego što to sada čini. #CampHox bit će otvoren do 3. rujna. 

#camphox #obonjan #hoxtonhotel 💕

A post shared by Catherine (@guestlife_) on

#camphox #obonjan #hoxtonhotel 💕

A post shared by Catherine (@guestlife_) on

 

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

11 stvari koje nikako ne biste trebali raditi u barovima

Budući da smo u sredini Cocktail Weeka Zagreb…

Kako očuvati svježu ribu u hladnjaku tako da je možete koristiti i sirovu

Riba je najbolja kad se pripremi svježa, čim…

Tim Okrugljaka zamolili smo recept za štrudl od trešanja jer trebamo vremenski stroj za povratak u djetinjstvo

Ako sezona jagoda najavljuje konačni kraj zime, trešnje…

Ruski milijunaš Viktor Vekselberg napokon je dobio dopuštenje za gradnju Belvederea

Kako u novom broju objavljuje Dubrovački vjesnik, Visoki…

18 popularnih sastojaka koktela koji nisu baš bezazleni

Ako vam se nekad dogodilo da se nakon…

Najuzbudljiviji istarski restorani u kasno proljeće 2017.

Istra je prirodna vikendaška gastrodestinacija: ona je dva…

Komentirajte