Može li One Suite Hotel upravo otvoren u Srebrenom potaknuti modernizaciju zastarjele dubrovačke ponude?

U Srebrenom kraj Dubrovnika u četvrtak ej otvoren One Suite Hotel, hotel sa 16 apartmana i konceptom neobično modernim konceptom za zastarjelu dubrovačku hotelsku ponudu u kojoj su svojedobno jedini važniji pomak bili napravili Jadranski luksuzni hoteli Gorana Štroka, danas u vlasništvu obitelji Lukšić te hotel Vila Dubrovnik. O One Suite Hotelu, investiciji Lukše Jakobušića i tvrtke Brenum od 34,5 milijuna kuna pisali smo u travnju kada je dotadašnja voditeljica Dežman barova Andrea Klemenčić na ovaj projekt. Klemenčić je koncipirala kompletan F&B program One Suitea, ali sudeći po njezinom stilu i kapacitetu, po svoj prilici ima i širu ulogu u izgradnji identiteta hotela.

S bazenom na krovu i odlično uklopljen u poludivlju floru Srebrenog, hotel je projekt arhitektonskog studija 3LHD, pomalo podsjeća na njihova rješenja u rovinjskom hotelu Lone, dok integriranje lokalnih umjetnika kao važnog elementa identiteta hotela podsjeća na slične njihove intervencije u rovinjskom hotelu Adriatic, također Maistrinom brendu.

Iako One Suite Hotel izgleda kao tipični mirni hotel za odmor daleko od klupske vreve Dubrovnika i okolice, ideja je da hotel postane svojevrsni centar društvenog života u Srebrenom.

Restoran Lokal je otvorenog tipa i menijim podsjeća na bolje zagrebačke bistroe. One Suite Hotel izdvaja se i po strogo ekološkom pristupu energiji i digitaliziranosti, jer gosti preko centralne mobilne aplikacije mogu obaviti sve u hotelu, od otključavanja soba i otvaranja garaže i teretane do rezervacija izleta. 

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

VINSKI TURIZAM U ISTRI Posjetili smo vilu braće Benvenuti u Kaldiru

Obitelj Benevenuti, vlasnici jedne od vodećih istarskih vinarija,…

10 najboljih restorana za uskršnji ručak na suncu

U Hrvatskoj je uobičajno velike vjerske blagdane provoditi…

6 najboljih hrvatskih široko dostupnih vina koja možete kupiti za manje od 60 kuna

Niz međunarodnih nagrada što su ih ove godine dobila…

Tri najvažnije loše i dobre vijesti na restoranskoj sceni 2017.

Ova je godina, kad je riječ o domaćim…

Four Seasons u Londonu otvara spektakularni hotel s restoranom Anne-Sophie Pic

Four Seasons najavio je da u veljači  2017.…

Osnovni priručnik za hotele s pet zvjezdica

U Hrvatskoj se iz godine u godinu otvara…

Komentirajte