U Londonu su otvorili cijeli hotel posvećen ginu i izgleda genijalno

Novi londonski butik hotel na tržnici na Portobello Roadu cijeli je posvećen ginu. Otvorili su ga iznad britanske institucije The Ginstitute, u destileriji u kojoj je 2011. nastao Portobello Road No. 171 godine, jedan od popularniih britanskih ginova i ime novog hotela. U lijepo preuređenoj zgradi se nalaze sobe s pogledom na Portobello Road, destilerija, dva bara, muzej i trgovina. U hotel se ulazi kroz bar Resting room, gdje gin za goste pravi majstor destiler Jake Burger, a ako imate inspiracije The Ginstitute će vas naučiti i kako da sami smiješate svoj prvi gin u hotelu.  Na prvom katu je GinTonica, bar i bistro gdje se jede i pije u španjolskom stilu, pa se i Gin&Tonic toči u balonke. GinTonicPlus meni nudi inventivne začine, tinkture i bitere u koktelima, jede se tapas koji radi chef Greg Lewis iz Pintura Kitchen & Bara, a interijer podsjeća na Gaudijeve.

 Na gornjem katu su tri sobe, konferencijska sala, separe za privatne večere i još jedan bar. Ged Feltham, osnivač Portobello Road destilerije za The Telegraph je rekao da je razvoj hotela bio prirodni idući korak kompanije i njihov dosad najambiciozniji projekt. Sve su sobe, naravno, snabdjevene ozbiljnim količinama gina, tonika i dodataka i gramofonima s malim zbirkama vinila. Feltham tvrdi da već imaju puno rezervacija iz cijele Europe i iz Južnoafričke Republike i da ih je tako pozitivna reakcija iznenadila. “Sada možemo nastaviti proizvoditi gin na Portobello Roadu i još proširiti iskustvo za naše goste, jer je The Ginstitute prerastao originalnu lokaciju”, rekao je Feltham.
 

#186portobelloroad #thedistillery #gin #presstrip #ginhotel

A photo posted by Tooting Kev (@tootingkev) on

  
 
 
 
 
FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

12 neočekivanih jela i tri klasika koja blistaju sa sojinim umakom (RECEPTI)

Sojin umak vjerojatno koristite u puno azijskih jela,…

Petra Jelenić otkriva sve što treba znati o jagodama i 4 klasična recepta za njihovu sezonu

“Bog je, nesumnjivo, mogao stvoriti i bolju bobicu,…

8 dječjih kuharica za brži put vašeg mališana do vlastite epizode Chef’s Tablea

Ako se u vas uvukla slutnja da ste…

35 stvari s kojima najviše nervirate druge goste u restoranu

Pročitali smo i objavili desetke lista o stvarima…

PALAZZO ALFIERI Slučaj hotela koji žonglira između fenomenalnog ambijenta i amaterskog servisa

Internetske ocjene za Palazzo Alfieri, hotel u samom…

Zaplijenjen je legendarni venecijanski hotel Danieli. Vlasnik nije plaćao kredit

Jedan od najslavnijih luksuznih hotela na svijetu, Danieli…

Komentirajte