Gostovanja chefova u zadnjih su nekoliko godina postala jedan do najpopularnijih restoranskih formata u Hrvatskoj. Ana Roš u Manu2 i Spinnakeru, Jeffrey Vella i Matija Bogdan u Maredu, Stiven Vunić u Ikadorovom Nobilionu, Hrvoje Zirojević u Baltazaru…svi su oni, kao i mnogi drugi chefovi , redovito punili restorane u kojima su nastupali do zadnjeg stola. Maredo i Nobilion organiziraju gostovanja poznatih chefova kao dio svog redovitog tjednog ili mjesečnog rasporeda.
Od sutra i zagrebačka pizzeria Franko’s Pizza & Bar počinje s tom očito atraktivnom praksom. Jedina hrvatska pizzeria koja je ušla na listu 50 najboljih europskih pizzerija izvan Italije, i to triput zaredom, u utorak 28. studenog ugošćuje Suzanu Doroški.
Gospođa Doroški, rodom iz Vojvodine, godinama radi u poznatim slovenskim pizzerijama: Doroški je licencirana instruktorica talijanske Academie Pizzaioli za Sloveniju i Hrvatsku. Suzana Doroški u Franko’s Pizza & Baru peći će napoletane a freddo (tijesto najmanje 24 sata fermentira na hladnom) i uputiti goste u a freddo tehniku i njene prednosti.
Zbog ograničene količine pripremljenog tijesta i vremenskog roka kad je tijesto idealno za uporabu, rezervacije za nastup Suzane Doroški dostupne su u tri termina: od 17 do 19 sati, od 19 do 21 i od 21 do 23 sata. Stol se može rezervirati i na telefon 01 6530884 ili na www.frankos.hr/rezervacije.
Uz pizze Suzane Doroški kod Franka će se miješati kokteli na bazi irskog whiskyja Jameson i popularnog talijanskog aperitiva Italicus.
28.11.2023.
17:00-19:00, 19:00-21:00 i 21:23
Rezervacije: 01 6530884 ili www.frankos.hr/rezervacije.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.