Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Noel je prvi restoran u Hrvatskoj koji je uveo NFT-ove. Evo što nudi Noel Circle klub

Noel, prvi i još uvijek jedini zagrebački Michelinov restoran, prvi je u hrvatskoj uveo NFT-ove za ulaganje u restoranska iskustva. Noel Circle klub nudi NFT-ove u četiri vrijednosne kategorije, Rouge, Noir, Platinum i Diamond. Početna investicija u NFT-ove je tisuću eura, a vlasnici će s njima dobiti  specijalne pogodnosti Noel Circle kluba. 

“Želimo stvoriti krug Noelovih pratitelja koji bezrezervno uživaju u doživljaju naše gourmet  ponude i čiju vjernost cijenimo. Ljudima različitih afiniteta jedna stvar je zajednička – želja za novim iskustvom u fine dining restoranima, ne samo hedonističkom nego i društvenom. Upravo NFT vlasništvo omogućih će im takva iskustva,”, objašnjava Ivan Jug, suvlasnik Noela.

noel-jug-sommelier

Noel nije samo prvi hrvatski resetoran koji nudi NFT-ove već i prvi Michelinov restoran. Ciljana publika su im stalni restoranski gosti, poklonici visoke gastronomije, hedonisti, financijski ulagači. Noel Circle NFT-ovi bit će dostupni putem Local.NFT.eu platforme – prve hrvatske NFT blockchain platforme.

“NFT je revolucija u svijetu digitalne ekonomije, ali i marketinga. Brojni svjetski brendovi svoju vrijednost, ali i lojalnost svojih kupaca, podižu ovakvim inicijativama. Naš je tim osmislio i pripremio četiri kategorije NFT-ova, različitih razina ulaganja, uz koje dolaze posebno skrojene pogodnosti unutar Noel Circle kluba – popust na uslugu, privatne večere, školu kuhanja i miksologije, razne edukacije vezane uz tržište NFT-a, ali i ekskluzivan pristup restoranu, kao i mogućnost chef on demand usluge. Uz sve ove, s našim NFT-jem možete slobodno trgovati na burzi jer je vaš Noel NFT jedinstveno umjetničko djelo sa svojom vrijednošću. Danas otvaramo rezervacije za naše NFT-jeve koji će osigurati brojne zanimljive pogodnosti za sve članove kluba, među kojima su i ekskluzivna druženja za članove Noel NFT Circle kluba u restoranu”, kaže Ivan Jug.

NFT-ovi su brzo izazvali zanimanje u gastronomskom biznisu, posebno na sekundarnom tržištu rijetkih vina i destilata i u luksuznim restoranima i klubovima. Svi zainteresirani budući članovi Noelova kruga mogu dobiti više informacija o NFT-jevima i Noel Circle pogodnostima upitom na e-mail pr@noel.hr  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.