Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef Gyotakua Mladen Križanović održat će sushi masterclass u zagrebačkom Katranu

krizanovic-masterclass

Otkad se otvorio usred pandemije, zagrebački lanac sushi barova Gyotaku samo raste. U manje od godinu dana otvorili su šest lokacija i planiraju daljnje širenje. Gyotaku je publiku osvojio klasičnim ali prilično kreativnim sushijem izvrsne kvalitete za kategoriju barova i dostave. Najveće zasluge za uspjeh Gyotaku barova ima njihov glavni chef, Mladen Križanović. Svoje znanje o sushiju sada će podijeliti javno, na sushi masterclassu koji će održati u Katranu

“Ne morate biti ljubitelj sirove ribe, ne morate znati ništa o sushiju, dovoljna je dobra volja i ljubav prema finom zalogaju, ostalo prepustite nama!“ – kaže Križanović koji je izradu sushija specijalizirao na Tokyo Sushi Academy.  

gyotaku-03

Sushi radionica u Katranu prilagođena je ljudima koji rade, počinje u 18 sati i traje oko tri sata. Radne stanice, pribor i sastojke za sushi osigurava Katran. Križanović najavljuje da će svaki polaznik radionice naučiti dovoljno da može pripremiti pristojan sushi kod kuće. Radionice u Katranu održavat će se svake srijede, cijena za jednu osobu je 400 kuna, a za dvije osobe 600 kuna. 

SUSHI MASTERCLASS MLADENA KRIŽANOVIĆA (GYOTAKU)

Katran, Radnička 27, Zagreb

Srijeda, 20.10.2021.

18:00 – 21:00

Cijena 400 kuna (za dvije osobe 600 kuna)

Prijave na: event@studiokatran.com

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.