Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PIK&GO PIK Vrbovec je lansirao novu liniju grickalica od čistog mesa

pik&go-2-g

Iako bi se po rastu popularnosti biljnih alternativa mesu reklo da su mesni trendovi pali u drugi plan, to baš i nije tako. Naprotiv. Trend mesnih grickalica već desetak godina stabilno raste, jer ih publika vidi kao alternativu nezdravim slanim prženim grickalicama. 

Zadnjih je godina toliko ojačao da su ga počeli su ga adresirati i veliki hrvatski proizvođači. PIK Vrbovec na tržište je uveo novu liniju mesnih grickalica PIK&GO, pakirane sušene govedine, sušene govedine s oraščićima, sjemenkama i suhim voćem  i dimljenih mesnih štapića. PIK&GO je osmišljen kao izvor dobrih životinjskih (I Trail Mixu i biljnih) proteina za svakodnevne situacije, uključujući sportske treninge, jogging, planinarenje ili putovanja. Mesne grickalice sve su popularnije i kao ukusan zdraviji snack uz pivo i vino. 

PIK&GO je izbacio tri proizvoda, koji ne sadrže gluten, pojačivače okusa, konzervanse ni soju, nutricionistički su prilagođeni,proizvode se od sušenog goveđeg buta i ne moraju se čuvati u hladnjaku. Riječ je o Beef Jerky sušenoj govedini, Trail mixu sa sušenom govedinom, bademima, bučinim sjemenkama i brusnicama i Meat Sticksima, dimljenim i sušenim mesnim štapićima.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.