Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Čini se da luksuzni hotelski lanac Four Seasons ipak dolazi u Dubrovnik

four-seasons

Dubrovački vjesnik u svom novom broju javlja da je koncesionar Avenue ulaganja hrvatskoj Vladi dostavio ugovor s hotelskim operaterom koji će upravljati novim luksuznim hotelskim kompleksom u Kuparima kraj Dubrovnika.

Prema tvrdnjama Dubrovačkog vjesnika, riječ je o lancu Four Seasons. Four Seasons prestižni je hotelski brand s više od sto hotela na skoro svim kontinentima. Bill Gates jedan je od većinskih vlasnika Four Seasonsa. Four Seasons se u svim svojim hotelima može pohvaliti  autentičnim luksuzom i najvišim profesionalnim standardima.

Four Seasons daleko je najluksuzniji hotelski lanac koji se dosad pojavio u Hrvatskoj, i kao takav on će značajno podignuti profil svoje destinacije, ali i cijelog hrvatskog  turizma. Ovdje valja podsjetiti da je Four Seasons planirao doći u Hvar još prije pet ili šest godina, no zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa oko zemljišta gdje se trebao graditi, taj je projekt i dalje na čekanju.

Odmaralištem Kupari, desetak kilometara istočno od Dubrovnika, u bivšoj je državi upravljala Jugoslavenska narodna armija. Kupari su teško stradali u ratu, da bi se s godinama pretvorili u ruševinu koja teško kompromitira dubrovački i hrvatski turizam. Stoga je zaista bilo krajnje vrijeme da se Kupari počnu obnavljati. 

Avenue ulaganja zagrebačka je tvrtka u većinskom ruskom vlasništvu. Riječ je o drugom velikom ruskom investitoru na dubrovačkom području, uz multimilijardera  Viktora Vekselberga.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.