Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Rovinjski Delfin spada među najmodernije istarske hotele

Pretprošlu nedjelju, zahvaljujući kiši, morali smo se evakuirati s lijepog Mulini Beacha, pa smo tražeći terasu s čvrstim krovom završili u restoranu Tramonto, netom otvorenog rovinjskog hotela Delfin, s pogledom na gradsko brodogradilište. Kako smo već bili izvijestili, Tramonto je prvi moderni bistro u Rovinju (i jedan od prvih u Istri). Sinoć smo, pak, spavali u Delfinu, koji dosljedno provodi Tramontovu modernističku liniju. Delfin, crno bijela kocka podignuta blizu gradilišta ultraluksuznog Parka, u uređenju soba koristio je iskustva predzadnje generacije masovno luksuznih hotela poput lanca W. To među ostalim znači da je u razmjerno malim sobama Delfin uspio stvoriti najveću moguću udobnost.

Televizori su veliki, kabelski se sustav odmah diže i sadrži stotinjak kanala, kupaonice su opremljene Bulgarijevom kozmetikom, a minibarovi gotovim koktelima, ginom Mare i prilično originalnim slatko slano začinskim čokoladama butiknog pulskog proizvođača. U svakoj se sobi nalazi i tablet, dok se bicikli dijele u vrtu iza recepcije, sa stražnje strane zgrade.

Kreveti su veliki i mekani, jastuci su također veći od domaćih standarda, dok su samo četiri vješalice u ormarima su ozbiljna greška hotela. Zato su balkoni s obalne strane posve neodoljivi: dok pišemo ovaj tekst gledamo na more , stari grad i crkvu Svete Eufemije. Delfinov minimalistički luksuz zasad se ne prodaje po luksuznim cijenama. Delfin je tridesetak posto jeftiniji od Angela d’Oro, u kojem smo spavali prije dva tjedna, i gdje smo sobu platili oko 200 eura.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.