Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Carpaccio od danas ponovo radi cijeli dan, ima terasu i pun je ljetnih vrganja

Carpaccio Vlade Lisaka, hrvatskog Dannyja Mayera, od danas, ponedjeljka 11. kolovoza, ponovo uvodi normalno cjelodnevno radno vrijeme, od 12 do 24 sata. Podsjetimo, zbog komunalnih radova u Teslinoj ulici Carpaccio je zadnja četiri tjedna radio samo navečer.

No, radovi na plinskim instalacijama završili su prije desetak dana, a Carpaccio je prošli tjedan ponovo postavio terasu i sad se vraća uobičajenom radnom ritmu. Carpaccio je ovih dana, kao i neki drugi bolji zagrebački restorani, prepun lijepih, aromatičnih, čvrstih ljetnih vrganja. U sezoni vrganja u Carpacciu najčešće jedemo vrganje na žaru. Carpaccio, međutim, kuha i prvorazredan, klasični rižoto.

Zanimljivo je da je Carpaccio ovog ljeta postao hit na TikToku zahvaljujući pripremi tartar bifteka za stolom, što je u Zagrebu rijetkost. Carpaccio tartar biftek poslužuje isključivo navečer. Vlado Lisak otvorio je Carpaccio u prosincu 2010. godine. Restoran je već petnaest godina neprekidno pun.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.