Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chevap by Duje Pisac u subotu se otvara i u Omišu, planiraju širenje na Zagreb

Duje Pisac sa svojim partnerom Joškom Kerumom nastavlja širiti brand Chevap by Duje Pisac. Nakon što je svoju mrežu bistroa u kratkom vremenu proširio iz Splita i Podstrane na Sinj, Hvar i Stari Grad,  ovoga vikenda na Pisac otvara Chevap i u Omišu. 

Svoj novi lokal otvorit će u subotu 15. lipnja, ali prema objavama dvojice partnera, ne misle stati. Dapače, nakon grada na ušću Cetine kreću s možda i najambicioznijim projektom još od onog početnog otvaranja u Splitu. Na red dolazi i glavni grad, spremaju se za otvoriti lokal u City Centru Zapad, a radilo bi se, prema najavama, o njihovom najvećem restoranu, koji bi bio pokriven s čak tri roštilja. Za sada titulu najvećeg drži Podstrana s 250 mjesta za goste i dva roštilja. 

Zanimljivo je da su Pisac i Kerum Chevap na Hvaru otvorili u rodnoj kući Petra Hektorovića. Chevap želi promijeniti imidž pečenjara, pa osim što svoj bistronomski dizajn interijera prilagođavaju svakoj lokaciji, ističu da poklanjaju posebnu pažnju nabavi mesa i dodataka: ajvar nabavljaju u Makedoniji, somune u Vakufu, a kajkmak s Vlašića. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.