Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Esplanadin Zinfandel’s za Uskrs priređuje raskošni ručak s terinom od foie gras, šunkom u kruhu, telećim Wellingtonom, štruklima i brojnim drugim delikatesama

Najbolji zagrebački hotel i ovog proljeća priprema posebni blagdanski program. Za Uskrs 2023. Esplanadin fine dining restoran Zinfandel’s priređuje gozbu dostojnu najvažnijeg i najradosnijeg kršćanskog praznika.

Chefica Ana Grgić Tomić za uskršnji je ručak u Zinfandel’su pripremila domaću šunku u hrskavom kruhu, rillettes od patke, terinu od gusje jetre, quiche sa šparogama i kozjim sirom, zapečene štrukle, krem juhu od zelenih šparoga, tortice s kozicama, brancina s kremastom blitvom, romba s kremom od parmezana, teleći Wellington, janjeću koljenicu sa zapečenom palentom… I još mnogo toga, uključujući hedonističku paletu kolača Mirjane Špoljar, jedne od najkompetentnijih hrvatskih slastičarki.

U Esplanadi jedemo već tridesetak godina, ali se zaista ne sjećamo tako raskošnog blagdanskog menija kao za ovogodišnji Uskrs. Uskrsni ručak u Zinfandel’su poslužuje se u nedjelju 31. ožujka od 12 i 30 do 16 sati, uz cijenu od 145 eura za odrasle i 85 eura za djecu. Kako klincima ne bi bilo dosadno, Esplanade je za njih osigurala posebni program animacije.

Osim nedjeljnog ručka u Zinfandel’su, Esplanade i ove godine nudi ručno izrađene uskrsne pince, koje se prodaju za 28 eura. Svečani uskrsni ručak u Zinfandel’su može se rezervirati na 01 4566 644 i na mail adresi zinfandels@esplanade.hr.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.