Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Norveški plivač Henrik Christiansen poznatiji kao Muffin Man, nova je zvijezda Olimpijskih igara 

Nekad vam je jedini način da se proslavite na Olimpijskim igrama bilo da osvojite medalju. Danas ima i drugih načina. Ovih dana, svaki treći video na fyp na TikToku nam je on ili netko tko priča o njemu. Norveški plivač Henrik Christiansen nesuđena je medijska zvijezda Olimpijskih igara u Parizu.

Njegove recenzije hrane u Olimpijskom selu, posebno njegova ljubav prema čokoladnim muffinima u menzi za sportaše, postali su viralni hit. Christiansen je čokoladne muffine otkrio prošlog četvrtka kad je na TikToku objavio recenziju hrane u olimpijskoj menzi s usporedbama s hranom u menzi na pošloj olimpijadi u Tokiju 2020. Većina hrane koju je recenzirao prošla je dobro: pašta s pestom i ražnjić od svinjetina 7/10, dim sum s kozicama 8/10, gyoza s piletinom 6/10 (ali lošija nego u Tokiju), dok je čokoladni muffin dobio “nevjerojatnih 11/10”.

Tako je nastao The Muffin Man, jedino ime pod kojim je trenutno poznat Henrik Christiansen. Iako je namjeravao ocjenjivati svu hranu u Olimpijskom selu, sada mu skoro sve objave posvećene muffinima, i pune zabavnih referenci na filmove, igrice i TikTok trendove. Najgledaniji video, parodija scene iz showa I Think You Should Leave ima više od 13 milijuna pregleda, a na trend koji je Norvežanin započeo ukrcali su se i neki drugi sportaši. Američka preponašica Ebony Morrison recenzirala je grickalice u Olimpijskom selu, plivačice Abbey Weitzeil i Torri Huske, britanska trkačica Lina Nielsen, američki odbojkaš Erik Shoji i mongolska plivačica Enkhkhuslen Batbayar objavljuju zanimljive recenzije deserata na Olimpijskim igrama. U svakom slučaju, norveški plivač tvrdi da su čokoladni muffini “uvjerljivo najbolja stvar u Olimpijskom selu” što baš i nije kompliment za organizatore prehrane sportaša na Olimpijskim igrama.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.