Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

JAMIE OLIVER Jennifer Aniston me poklonila Bradu Pittu za njegov 40. rođendan 

Gostujući u podcastu Fitzy & Wippa s Kate Ritchie, Jamie Oliver je ispričao zanimljiv, dosad nepoznat detalj iz svoje biografije. Da je bio rođendanski poklon Bradu Pittu. Bilo je to u vrijeme kad je Jamie Oliver bio na vrhuncu televizijske slave, prije uspona TV karijere Gordona Ramsaya.

Oliver je ispričao da ga je nazvala osobno Jennifer Aniston, koja je tada bila u braku s Bradom Pittom. Razveli su se nakon što je on na snimanju filma Mr. i Mrs. Smith počeo vezu s Angelinom Jolie, s kojom se danas žestoko spori oko vinarije Miraval. Aniston je Olivera zamolila da napravi meni za Pittov 40. rođendan i da kuha na njegovoj proslavi. Suradnja nije počela glatko.

“Žena, za koju se kasnije ispostavilo da je stvarno Jennifer Aniston, nazvala me tri puta” objasnio je Oliver, “a ja sam tri puta poklopio jer nisam mogao vjerovati da je to stvarno ona. Mislio sam da me netko zafrkava.” Osim toga, Jamie Oliver nikad nije bio osobito sklon privatnim večerama za celebrityje. “Uvijek više volim kuhati za poznate osobe u svom restoranu. Pravilo mogu prekršiti samo ako me kontaktira netko koga izrazito poštujem, kao što je bio slučaj s Jen i Bradom.” Jamie Oliver je, naravno, pristao doći na rođendan Brada Pitta kao njegov kulinarski poklon, ali nije htio otkriti nijedan detalj s te proslave. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.