Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vinarija Bibich zahvaljuje se svim partnerima, prijateljima i gostima na stotinama izraza potpore i solidarnosti tijekom požara kod Skradina 

Mjesto Plastovo u Zagori bilo je zahvaćeno strašnim požarom kod Skradina. Plastovo je dom nekih od najboljih dalmatinskih vinarija poput kuće Bibićh i vinarije Ante Sladića. U požaru je nažalost stradao i dio vinograda i maslinika obitelji Bibić u Plastovu (vinogradi na drugim položajima nisu oštećeni).

Vinarija Bibich danas se na društvenim mrežama zahvalila svim svojim poslovnim partnerima, prijateljima i gostima koji su Bibićima izrazili podršku u ovim dramatičnim danima:

“Dragi prijatelji, partneri i gosti,

Hvala Vam na bezbroj poruka, poziva i mailova podrške. Iza nas je nekoliko neprospavanih noći. Kao i mnogi drugi i mi smo bili primorani od vatre braniti naše imanje u Plastovu. Požar je zahvatio velik dio vinograda i maslinika u samom Plastovu, dok su srećom ostali vinogradi na drugim lokacijama poput Promine, Vaćana i ostalih prošli neoštećeno. Sami vinogradi u Plastovu neki su od naših najstarijih, a štetu ćemo tek brojati u narednim danima i tjednima. Šteta nije samo materijalna, obzirom da se radi o vinogradima čiju su brigu naši stari prepustili nama.

Vatra je velikom brzinom prošla niskim raslinjem i okolnim poljima te zbog visoke temperature oštetila negdje veći, a negdje manji dio vinograda. Ne postoje riječi kojima bismo se mogli zahvaliti svima Vama koji ste bili tu za nas, a ponajviše svim vatrogascima i dobrovoljcima koji su se hrabro borili protiv vatre. Vinarija i podrum srećom su prošli bez posljedica, a cijeli naš tim marljivo je radio kako bi danas ponovno mogli otvoriti naša vrata, napisali su Filip i Alen Bibić na Facebooku.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.