Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

OPATIJA DOBIVA PRVU GOURMET PIZZU Utemeljitelj O’Hare Marin Vanjak postavlja pizzeriju u Yacht Clubu

Marin Vanjak proveo je lijepo sunčano jutro u petak u Opatiji, nadgledajući pripreme za otvaranje pizzerie na gornjoj etaži renomiranog restorana Yacht Club. Gospodin Vanjak postao je poznat zahvaljujući prvoj, originalnoj verziji O’Hare, zagrebačke pizzerije koja je Hrvate prije desetak godina naučila napoletani. Marin Vanjak već dulje vrijeme radi i kao konzultant, pa tako postavlja i pizzeriju u Opatiji u poznatom restoranu Yacht Club koji se uskoro ponovo otvara.

Vanjak je za Yacht Club odradio i tehnološki dio posla, ali je također napisao recepture za pizze. Novi Yacht Club sastojat će se od dva povezana lokala. U donjem prostoru radit će riblji restoran s ozbiljnom vinskog listom, dok će gornja etaža biti posvećena ležernijoj hrani i pizzama. Naravno, žele li gosti uz pizzu piti šampanjac (što uopće nije loše) konobari će im iz ribljeg restorana donijeti Bollinger, Roederer ili Deutz (te su tri kuće bile zastupljene na vinskoj karti starog Yacht Cluba). Otvaranjem pizzerije u Yacht Clubu Opatija napokon dobiva svoje prve gastronomske pizze.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.