Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

SUPER1 U novoj Kokoši&Sendvičima dva sendviča čekali smo 50 minuta, beštek smo dijelili s djevojkama za susjednim stolom 

“Unatoč tome što lokal nije bio ni blizu pun, narudžbu smo čekali nezanemarivo dugo, posebno u kontekstu spomenutih temperaturnih (ne)uvjeta. Nakon nešto više od 50 minuta, stigla su naša dva sendviča i chicken strips te ih je valjalo odmah probati,” ovaj neodoljivi detalj objavljen je na Telegramovu lifestyle portalu Super1. 

Novinarka je sendviče čekalu Kokoš&Sendviči, novom lokalu specijaliziranom za piletinu otvorenom u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici u prostoru nekadašnjeg Burgeraja. Pritom treba napomenuti i da u recenziji piše da je novinarka u Kokoš&Sendviče došla među prvima u smjeni, kad je u lokalu bilo popunjeno pet stolova. U tekstu nije objašnjeno koji je tehnički razlog ovog nedopustivog gafa, da se dva jednostavna jela čekaju gotovo sat vremena.

U inače prilično uravnoteženoj i detaljnoj recenziji, Super 1 žali se na premale porcije, nedovoljno pržene krumpiriće i tehnički neispravno pohanje (nije hrskavo, odvaja se od mesa), kao i na činjenicu da na stolovima nije bilo bešteka pa su morali dijeliti nož s gošćama za susjednim stolom, ali pišu da su neka jela koja su probali bila vrlo ukusna. Možda će se Kokoš&Sendviči uhodati, ali 50-minutno kašnjenje s pohanom piletinom i sendvičima a da niste ostali bez struje ili je kuhar naglo dao otkaz, ne može se opravdati datumom otvorenja. Beštek da ne spominjemo. Cijelu recenziju možete pročitati OVDJE.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.