Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ovo su prvi detalji iz Kyomija, najambicioznijeg azijskog gastrotainment restorana u Hrvatskoj koji se uskoro otvara u Zagrebu

Kiyomi je projekt restoratera Davor Bienenfelda i chefa Vida Nikolića, koji su nekad surađivali u Timeu a danas surađuju na Torikayi i Izakayi. Kiyomi se uskoro otvara u prostranom dvoetažnom lokalu u atriju Zagrebačkog kazališta mladih, ulaz do Theatriuma Filipa Horvata gdje je u 90-tima godinama radio Hard Rock Caffe Alberta Pape, jedan od najpopularnijih zagrebačkih kafića svih vremena.

Kiyomi je dosad najambiciozniji azijski gastrotainment restoran u Hrvatskoj. Prvi rok za otvaranje bio je 1. lipnja ali ne znamo ni za jedan noviji restoran koji se uspio otvoriti u zadanom deadlineu. Kiyomi je zamišljen kao ultimativno mjesto za izlaske (u drugoj fazi u podrumu će se otvoriti i ozbiljan Yakuza bar), panazijski restoran s naglaskom na dim sum i robatu, japanski roštilj na drveni ugljen. Zasad se na probnoj verziji menija nalazi desetak dim suma i šest jela s robate.

Chef Vid Nikolić koji postavlja Kiyomijev meni, na svojim je društvenim profilima objavio neke od prvih detalja restorana, koje je Kiyomijev tim dosad vješto skrivao od javnosti. Na fotografijama se vide detalji vrlo atraktivnog interijera, jela i izvrsno opremljena kuhinja. Kiyomi će zasigurno biti jedna od većih zagrebačkih restoranskih atrakcija zadnjih godina, barem ako je suditi po dosadašnjoj uspješnosti svih Bienenfeldovih i Nikolićevih projekata. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.