Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Sommelier Marko Rundek napustio je ManO2, od jeseni će raditi na novom konceptu Nico’s bara i bistroa u Ban centru

“Sa završetkom 8. mjeseca završava i moj rad u restoranu ManO2. Punih 6 godina prošlo je prebrzo, bilo je puno izazova i lijepih situacija, međutim osjećam da moram krenuti dalje i da sam uspješno završio ono što sam ovdje započeo. Također, znam da će se restoran dalje nastaviti razvijati i s velikom radošću ću pratiti sve što će se ovdje događati. Želim zahvaliti cijelom timu, svome direktoru Zlatku Đakoviću, našim gostima i dobavljačima. Posebno se želim zahvaliti svome šefu Hrvoje Kroflin s kojim se ne rastajem, već ostajem u prijateljskom odnosu,” objavio je danas Marko Rundek, donedavno glavni sommelier i šef servisa u zagrebačkom restoranu ManO2.

Rundek će od jeseni raditi na novom konceptu i razvoju Nico’s bara u zagrebačkom Ban centru, u susjedstvu budućeg Noelova bara. “U godinama sam i fazi karijere kada smatram da je vrijeme za drugačije profesionalne izazove, ” rekao nam je Rundek u ponedjeljak, “ManO2 smo zajednički doveli na razinu koju smo dogovorili u početku, Hrvoje Kroflin i cijeli restoran nastavit će razvijati ManO2 prema planovima i viziji koju su zacrtali.”

Od Dubravkinog puta preko Dežman bara i Pete četvrtine do Mana2 koji je s Hrvojem Kroflinom i timom digao među pet najboljih restorana u Hrvatskoj, Rundek je bio jedan od najkompetentnijiih profesionalaca u restoranskom biznisu. Na Facebooku je najavio da od jeseni kreće u nove angažmane. ManO2 na čelu sa chefom Hrvojem Kroflinom rekao je da je Rundek “neupitno je obilježio jednu eru restorana…zahvaljujemo mu na dosadašnjem radu i želimo puno uspjeha.”.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.