Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

VINISTRA DOVODI DECANTER U HRVATSKU 27 lipnja u Kempinskom održat će se Decanter 2024. Winners Showcase

decanter-glavna

Decanterove Svjetske vinske nagrade (DWWA) najutjecajnije su globalno vinsko natjecanje. Vrlo mnogo hrvatskih vinarija veže bar dio svog renomea uz platinaste i zlatne medalje na DWWA. Uvažavajući značaj Decanterova neformalnog svjetskog vinskog prvenstva, Vinistra je odlučila i uspjela dovesti Decanter u Hrvatsku.

U srijedu 19. lipnja objavljeni su rezultati DWWA za 2024. godinu, a u četvrtak 27. lipnja u Golf Club Adriaticu Kempinski u Savudriji održava se Decanter 2024. Winners Showcase, prva Decanterova javna smotra u Hrvatskoj. Decanter 2024. Winners Showcase okupit će više od 40 hrvatskih vinarija koje su osvojile medalje na ovogodišnjim Decanterovim Svjetskim vinskim nagradama. 

Decanter 2024. Winners Showcase isključivo je poslovni, B2B događaj na koji se može ući samo s pozivnicom. Riječ je o vrlo prestižnoj manifestaciji koja će okupiti uži vrh hrvatske vinske pozornice. Na prvom hrvatskom Decanter Winners Showcaseu sudjelovat će i desetak vinskih novinara i publicista iz inozemstva. Izlazak na strana tržišta jedan je od strateških prioriteta hrvatske vinske industrije. Vinistra, vodeća hrvatska regionalna vinska udruga, savršeno razumije važnost stalnog dodira lokalne vinske scene sa internacionalnom vinskom scenom.

Lani je, primjerice, u Poreču održano veliko ocjenjivačko kušanje za Concours Mondial de Bruxelles, kojem je nazočilo vrlo mnogo međunarodnih vinskih stručnjaka; oni nisu pisali samo o vinu nego i o istarskim turističkim atrakcijama. Decanter Winners Showcase, strogo profesionalno gledajući, ima veću specifičnu težinu od Concours Mondiala. Stoga je održavanje Decanter 2024. Winner Showcasea jedan do najvažnijih i najinteligentnijih Vinistrinim promotivnih poteza, kako za istarsku, tako i za nacionalnu vinsku i turističku industriju. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.