Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

LIGA ŠAMPIONA Novi likeri daruvarske destilerije Wise Grus osvojili su dva zlata i dva srebra u Londonu i Frankfurtu

Wise Grus je fenomen hrvatske scene craft destilerija. U tri godine od osnivanja njihove su rakije osvojile dvostruku zlatnu medalju na najutjecajnijem ocjenjivanju destilarat na svijetu u San Franciscu, ukupno su dosad osvojii 28 medalja. Wise Grus Lozovača Barrique jedan je od amblema novog hrvatskog destilerskog vala, a nedavno su portfolio proširili i novom linijom likera.

Wise Grus likeri također su krenuli snažno. Ovih su dana na natjecanjima u Frankfurt Trophy i London Spirits Competition osvojili dvije zlatne i dvije srebrne medalje.  Višnjevac, raskošni iker od višanja s finim notama marcipana dobio je zlatne medalje na oba ocjenjivanja, Borovničker je osvojio srebro u Londonu kao i aromatični Viljamovac, liker specifične baršunaste teksture i intenzivnih aroma zrelih krušaka viljamovki. Wise Grus proizvodi i Teranino i Pelinkovac.

Uskoro će na tržište pustiti još jedan premium biljni liker Ginko, nazvan po prapovijesnoj biljci koji simbolizira zdravlje i dug život. Daruvar, grad Wise Grusa, poznat je po zaštićenom stablu Ginka bilobe starim više od 240 godina.  

Fotografije/Petra Perkov

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.