Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef Mario Mihelj potvrdio nam je da će suditi u novoj sezoni Masterchefa. Iz Masterchefa odlaze Melkior Bašić i Damir Tomljanović

mario-mihelj-2

Mario Mihelj, izvršni chef El Tora i Mareda, potvrdio nam je jutros da će suditi u novoj sezoni Masterchefa “Točno je da su prije par tjedana održane audicije, i da su mi nedavno javili da sam izabran. To je još neko vrijeme trebala biti tajna, ali evo, negdje je procurilo,” rekao nam je gospodin Mihelj kad smo ga zamolili da prokomentira informacije o promjenama u Masterchefu, koje je prva objavila Dobra hrana.

Mario Mihelj i Goran Kočiš (ex Noel) iz osječkog Waldingera zamijenit će Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića. Ovim će promjenama Masterchef dobiti značajno stručniji žiri, jer su Mihelj i Kočiš zaista potpuno kompetentni profesionalci; Kočiš je, podsjetimo, za Noel osvojio Michelinovu zvjezdicu. Tako će se, eto, novi hrvatski Masterchef moći pohvaliti Michelinovom chefom. Zanimljivo je da je gospodin Kočiš i prije nekoliko godina sudjelovao na audiciji za Masterchef. Vidjet ćemo, međutim, kako će odlazak Melkiora Bašića utjecati na gledanost Masterchefa. Markantni gospodin Bašić, čovjek s milijun naslovnica, nametnuo se kao zaštitni znak hrvatske franšize ovog popularnog showa.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

})