Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

MIKE BITES Mike Tyson počeo je prodavati bombone od kanabisa u obliku ugriženog uha Evandera Holyfielda

mike-bites

Prije dvije godine počeo ih je proizvoditi, sada stižu na tržište. U flambojantnom stilu svog izumitelja. Velikim eventom na njujorškom će Times Squareu Tyson će predstaviti svoje neobične memorijalne bombone, a bit će to i prilika da malo napuše medijsku pažnju oko svog povratka u ring predviđenog za srpanj mečom protiv Jakea Paula. 

“Odrastajući u Brooklynu nisam mogao ni zamisliti da ćemo kanabis jednoga dana legalno koristiti za poboljšanje našeg mentalnog i fizičkog stanja,” rekao je Tyson u najavi travanjskog lansiranja bombona, “A evo nas ovdje, svjedočimo ovom neviđenom napretku.” 

Bomboni, koje proizvodi Tysonova firma za preradu kanabisa, posveta su legendarnom meču za svjetskog prvaka u kojemu su se Tyson i Holyfield borili  28. lipnja 1997. u Las Vegasu. Na vrhuncu meča Tyson, frustriran Holyfieldovim prljavim potezima, odgrizao je protivniku komad uha i ispljunuo ga u ring. “Htio sam ga ubiti,” objasnio je kasnije, “Stvarno sam bio bijesan zbog njegovih udaraca glavom i svega. Smračilo mi se. Izbacio me iz koncentracije, iz plana meča, iz svega.”

Tyson je diskvalificiran zbog ugriza, kasnije su se on i Holyfield koliko toliko pomirili, čak su i snimili spot u kojem Tyson dolazi Evanderu na vrata, daje mu neku kutiju i kaže: “Žao mi je Evandere, ovo je tvoje uho.” “Moje uho?” pita Evander, a Tyson odgovara: “Čuvao sam ga za tebe u formaldehidu,” i zagrle se. Mike Bites bomboni prate sličan bizarni smisao za humor i ne treba sumnjati da će biti rasprodani prije nego što ugledaju svjetlo dana. Na pakiranju je i Tysonova garancija kvalitete: “Ove uši imaju izvrsan okus.”

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.