Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NOEL SE NASTAVLJA ŠIRITI Nova delikatesna pekarnica uskoro se otvara i u Vlaškoj

Noelove ekstenzije brenda nezaustavljivo se šire Zagrebom. Noel Bread & Deli uskoro bi se trebao otvoriti u Vlaškoj ulici blizu taquerie i koktel bara Cato, u uličnom lokalu gdje se desetljećma nalazio Slavijin a zatim Dionin supermarket. Bit će to već treća Noelova delikatesna pekarnica.

Druga je otvorena u veljači u Masarykovoj ulici, dok originalni Noel Bread & Deli  i dalje posluje u Dukljaninovoj, par metara od ulaza u restoran. Noelova politika osiguravanja cash flowa kroz ekstenzije brenda ne svodi se samo na pekarnice.

Ovoga bi se proljeća trebao otvoriti majmanje jedan Noel Burger (zasad su u 2024. u planu dva) a do kraja godine bistro s vinskim barom i gourmet pizzama. Ugovori za prostore za nove Noelove biznise već su porpisani: svi se lokali nalaze na prometnim lokacijama u centru grada.

Ovu ambicioznu operaciju širenja vodi Ivan Jug, šampionski sommelier, utemeljitelj  i manjinski suvlasnik Noela koji, međutim, zbog menadžerskih obveza u razvoju ekstenzija brenda više ne radi u servisu jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.