Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

MATRIX U OPATIJI Keanu Reeves sinoć je u Navisu večerao zubaca, foie gras, plavu tunu i inćune i pio Kozlovićeve malvazije

Holivudski superstar Keanu Reeves sinoć je večerao i prespavao u Navisu, najboljem opatijskom hotelu. Reeves i njegova ekipa večeru su započeli tartarom od zubaca. U Navis je, naime, u petak ujutro uplivao zubatac od osam kilograma, pa je normalno da se dobar dio Reevesova menija vrtio oko tog malog diva.

Slijedili su carpaccio od plavoperajne tune i slani inćuni. Mesojedi iz Reevesova tima vjerojatno su uživali u tartar bifteku i u pečenim gusjim jetrima s kremom od smokava. Glavno je jelo bio, razumljivo, veliki zubatac s gradela, dok je za desert servirana krema od pečene buče sa skutom i flambiranom mandarinom. Reeves i društvo i pili su više Kozlovićevih malvazija i Meneghetti Red.

Keanu Reeves poslije ove obilne gastronosmke večere prespavao je u Navisu. Reeves se tako pridružio sve brojnijoj grupu stvarnih međunarodno slavnih osoba koje posjećuju jedan od samo dva opatijska hotela s pravih pet zvjezdica. Navisovi su nam zaposlenici kazali da je Reeves bio iznimno zadovoljan kuhanjem, vinima , servisom i samim hotelom. Navisovo je osoblje, pak, impresionirano pristojnim i druželjubivim ponašanjem slavnog glumca.

Keanu Charles Revees rođen je 1964. godine u Bejrutu. Odrastao je u Torontu. Početkom devedesetih godina etablirao se u Hollywoodu filmovima My Own Private Idaho i Speed, da bi postao svjetska superzvijezda zahvaljujući ulozi Nea u ultrakomercijalnom serijalu Matrix. Fotografija koju objavljujemo nije snimljena u Navisu, nego u jednom privatnom prostoru u Opatiji.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.