Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ANATOMIJA USPJEHA Zašto je Boogie Lab najpuniji lokal u Zagrebu (i zašto je to zasluženo)

boogie-lab

Otkako se otvorio u proljeće 2023, zagrebački Boogie Lab uopće se ne prazni. Prvih nekoliko tjedana  Boogie Lab je radio na samoj granici fizičke izdržljivosti, da bi zatim došlo do očekivanog antiklimaksa, koji je trajao vrlo kratko.

Zatim se Boogie Lab stabilizirao, što znači  da u lokalu i na terasi skoro u svakom trenutku tijekom dana boravi stotinjak gostiju. Svakodnevno prolazimo kraj Boogie Laba, pa znamo da je tako. Što opet znači da je Boogie Lab uvjerljivo najpuniji lokal s hranom u Zagrebu ne računajući najfrekventnije McDonald’se.

Zašto  je Boogie Lab toliko uspješan? Zbog koncepta. Booogie Lab ujedinjuje niz popularnih žanrova: zanatsku pekarnicu s otvorenim proizvodnim pogonom, kafić sa specialty kavama, atmosferu gradskog, modernog dnevnog boravka, dakle lounge osjećaj mjesta za izlaske, bistronomsku hranu i neobično dobro pogođen izbor vina i jakih pića. Izvrsna glazba daje dodanu vrijednost. I sve to po prihvatljivim cijenama.

Boogie Lab u svom je žanru jednako uvjerljiv trijumf koncepta i dobrog poslovnog modela kao Batak među roštiljarnama. I utoliko je idealan za širenje u lanac. Unutar Boogiejeva koncepta ima još dosta prostora za napredak. Hrana uvijek može biti bolja i zanimljivija, čega su vlasnici svjesni i na čemu dosta predano rade.  Servis može biti bitno bolji što zahtijeva sustav educiranja, kao i sustav nagrađivanja osoblja mimo napojnica. No, načelno govoreći, Boogie Lab u idućih nekoliko godina može prerasti u jedan od najjačih hrvatskih ugostiteljskih brendova.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.