Chef Deni Srdoč koji je od otvaranja uspješno vodio Nebo i donio mu Michelinovu zvjezdicu, napustio je restoran u riječkom Hiltonu Costabella. Naslijedila ga je njegova sous chefica Gabriela “Gabi preuzima vodstvo kuhinjske brigade,” potvrdio nam je Srdoč u ponedjeljak, “Njezina strast za kulinarskom umjetnošću u kombinaciji s posvećenošću i napornim radom, upravo su savršeni izbor za vođenje Neba u sljedeće poglavnje.”
Gabriela Filca je završila Ugostiteljsku školu u Opatiji te se pridružila timu Denija Srdoča u Dragi di Lovrana. Nebu se priključila 2021. “Želja mi je da se restoran razvija u istom smjeru kao i do sada te će kroz moje provjere držati razinu, ali ne sumnjam da će sve to funkcionirati u izvrsnom obliku. Tu sam za Nebo, ali isto tako želim doživjeti nove izazove i nova razvijanja što nisam mogao dok sam fizički svaki dan u restoranu. Do 1. travnja sam svakodnevno u Nebu, a nakon toga malo slobodniji. Isto tako planiram i vjenčanje za koje mi treba puno slobodnog vremena.” Kaže chef Deni Srdoč u svojoj objavi
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.