Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ŽESTOKI BLACK FRIDAY Ecuga, najveći hrvatski web shop za jaka pića, spustio je cijene za 15 do 40 posto

Web shop ecuga.com u vlasništvu Labinjanina Borisa Vretenara, lani je prvi put krenuo s velikim rasprodajama u povodu Crnog petka. Lanjski Black Friday Ecugi nije donio osobiti profit, ali su drastično snižene cijene privukle niz novih kupaca od kojih su mnogi nastavili naručivati pića iz Ecugina asortimana i poslije Black Fridaya.

Stoga je logično da je gospodin Vretenar i ove godine organizirao veliku akciju za Black Friday, s rušenjima cijena renomiranih destilata od 15 do čak 40 posto. Najvećei segmenti Ecugina portfolia čine whisky i bourbon. Pa tako Ecuga u povodu Crnog petak podaje Jack Daniel’s American Single Malt s plavom etiketom po 20 posto nižoj cijeni od redovne. Popularni i zaista odlični Balvenie 12 Doublewood, kao i još bolja Balvenie četranestica, prodaju se po 15 posto nižoj cijeni. Bazična Benriachova desetka dvadeset je posto jeftinija pa košta samo 36,80 eura.

Čuveni malt Caol Ila također je 20 posto jeftiniji pa ga Ecuga sada prodaje za 48 eura, dok je Cardhu Amber Rock doživio 25-postotno sniženje i košta 39 eura. Masovno popularni bourbon Buffalo Trace, koji drže gotovo svi hrvatski barovi, za Black Friday spustio se na tek 27 eura, dakle 200 kuna, a Bullet Rye košta 30 eura. Raženi, luksuzni High West Rendez Vous Rye snižen jej za 25 posto, a Jack Daniel’s Bottled In Bond, s 50 posto alkohola, trenutno košta 20 posto manje od redovne cijene.

Pojedini Bacardi rumovi sniženi su za 20 do 25 posto, a bijeli rum Barcelo Blanco prodaje se po čak 40 posto nižoj cijeni , pa sad košta tek 11,40 eura za litru. Američki gin Avation, prisutan u mnogim hrvatskim barovima, s 20 posto nižom cijenom košta 27 eura, a Bombay Saphire East s 25 posto nižom cijenom prodaje se za 21,75 eura. Litra veoma popularnog gina Bulldog za Crni petak na Ecugi košta 21,70 euro. I tako dalje , i tako dalje…

Ecuga je ovom prilično drastičnom akcijom rušenja cijena poznatih i popularnih  stranih brendova jakih pića, kvalitetne i premium destilate uvela u sferu široke dostupnosti. Što će se sasvim sigurno isplatiti. Ecugin kompletni asortimna možete razgledati na ovom linku.

Ovaj sadržaj produciran je u suradnji s platformom Ecuga.hr

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.