Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ivan Jug kaže da Noel uskoro otvara pekarnicu u Masarykovoj, pizzeriju u Vlaškoj i dva burger bara

Noel je krenuo u agresivni razvoj ekstenzija brenda što je, čini se, dovelo do odlaska chefa Bruna Vokala iz jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom. Prije mjesec dana već smo bili izvijestili o Noelovom otvaranju burger bara na Iblerovu trgu.

noel-bread-deli

U utorak popodne Ivan Jug, Noelov suvlasnik i sommelierski vicešampion Hrvatske, uoči finala Sommelierskog prvenstva održanog u zagrebačkom Zonaru ispričao nam je što bi se sve pod Noelovim imenom u idućih nekoliko mjeseci trebalo otvoriti u centru Zagreba. Gospodin Jug kaže da se uskoro otvara još jedna pekarnica, i to u Masarykovoj ulici. Podsjetimo, Noel Bread & Deli u Dukljaninovoj kraj samog restorana, jedna je od najuspješnijih i najboljih zanatskih pekarnica u Hrvatskoj. 

Uz već najavljeni Noel Burger na Iblerovu trgu, Noel kani otvoriti još jedan burger bar u ultra turističkoj Skalinskoj ulici, koja povezuje Tkalčićevu i Opatovinu. Naposljetku, u staroj Vlaškoj odmah kraj Europskog trga Noel planira pokrenuti sourdough pizzeriju s bogatom koktel listom. Noelov miksolog Karlo Ferenčak već razvija koktele za pizzeriju. Ako se svi ovi planovi ostvare, a Ivan Jug rekao nam je da su osigurani svi prostori za nove projekte, Noel će postati prvi hrvatski primjer opsežnog i sustavnog razvoja popularnih ugostiteljskih žanrova pod egidom fine dining restorana. Baš kao što to Ana Roš radi u Sloveniji.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.