Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

U Dubrovniku je otvoren Maredo Beach Bar

maredo-beach-bar-dubrovnik

U dubrovačkoj uvali Lapad, blizu popularnog hotela Kompas, upravo je otvoren Maredo Beach Bar. Vlasnik Maredo Beach Bara zagrebačka je tvrtka Best Restaurants Group, koja posjeduje poznate i uspješne restorane El Toro i Maredo: El Toro je prije dva tjedna dobio Michelinovu preporuku.

Best Restaurants Group pokrenuo je dubrovački Maredo Beach Bar u suradnji sa Sunset Beachom. U idućih godinu dana ta će se suradnja proširiti na sve objekte Sunset Beacha na Lapadu.

Sadašnji Maredo Beach Bar utoliko je tek prvi korak u modernizaciji barske i gastronomske ponude u tom dijelu Dubrovnika.

Dubrovnik je, nema nikakve sumnje, najpoznatiji  hrvatski turistički brend. Dubrovnik je međunarodno  toliko poznat da je grupa mladih Amerikanki, kad su ih zamolili da kažu jednu državu koja počinje na D, odmah i jednglasno ispalila Dubrovnik. Ovaj zabavni nesporazum proteklih je tjedana obišao internet.

Dubrovnik ima skoro sve pretpostavke za dobar turizam: sunce, more, fantastičnu urbanu i prirodnu scenografiju, desetak hotela s pet zvjezdica, barem dva odlična klasična restorana.

Ali, Dubrovnik nema  zabavne ugostiteljske sadržaje, a osobito nema gastrotainment. Maredo Beach Bar namjerava u Dubrovnik donijeti zabavu,  a zatim, već iduće godine i zaista vrhunski gastrotainment.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

U Dubrovniku je otvoren Maredo Beach Bar

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min