Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

TURISTI KOJE TREBA ZABRANITI Neki rogobatni tip iz Slovenije SUV-om je u četvrtak navečer blokirao cijelo Volosko

volosko

U četvrtak oko pola devet na jedinoj cesti koja vodi iz Opatije u Volosko, crni Audijev suv s slovenskom registracijom GO MS 450 blokirao je ulaz i izlaz iz gastronomskog središta Opatijske rivijere. Vidno pijani vozač, čovjek srednjih godina s tankom bradom, teturao je cestom i odbio alkotest.

Njegov je Audi bio parkiran na nogostupu kraj ceste zatvarajući minimalni mogući prolaz do puta iz Voloskog za Opatiju. “Udario je u naš auto, potpuno je pijan, odmaknite se da se još ne zabije i u vas,” rekla nam je djevojka koja je pozvala policiju radi prometne nesreće. Policija je došla vrlo brzo, vrlo profesionalna. Jedna je policajka obišla kolonu zaglavljenih automobila i zamolila vozače za strpljenje, jer ništa se nije moglo pomaknuti dulje vrijeme.

Na izlazu i na ulazu u Volosko stvorile su se duge kolone automobila čiji vozači, srećom, nisu bio odveć nervozni. Policija je pokušavala obaviti uviđaj, no pijani i nepristojni slovenski vozač baš i nije surađivao, nego je bjesomučno telefonirao. I tako se jedan alkoholizirani idiot uvrstio među najgore turiste koje smo vidjeli ove sezone. Nadamo se da će gospodin s registracijom GO MS 450 provesti barem jednu noć u zatvoru i da ga više nećemo vidjeti u Opatiji. Takvi tipovi zaista nikome ne trebaju.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.