Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Golemi Petram Resort u Savudriji otvara se 29. lipnja. Ana Roš bi 10. srpnja u Petramu trebala otvoriti  restoran s 200 mjesta

ana-ros-petram-g

Petram Resort & Residences ogromna je investicija Miodraga Kostića, jednog od najbogatijih srpskih  poduzetnika.

Gospodin Kostić, srpski kralj šećera, čiji portfolio  obuhvaća i banke i energetiku, s partnerim Vojislavom Gajićem Petram je počeo graditi prije nekoliko godina, na Crvenom vrhu kraj Savudrije. U lokalnim se medijima Petram promovirao kao jedna od strateških investicija u hrvatski turizam. Posebno  se isticao infinity bazen, navodno najveći u Europi.

petram

Petram je preklani potpisao  ugovor s Anom Roš, koja će ondje otvoriti najveći restoran u svojoj  dosadašnjoj karijeri; Petramov glavni restoran može primiti do 200 gostiju odjednom. Restoran koji potpisuje Ana Roš trebao bi početi s radom 10. srpnja.

Na prvi pogled, Petram Resort spada među projekte kakvi su potrebni istarskom i hrvatskom turizmu. Na drugi pogled, Petram dolazi  iz miljea tipičnog za crnogorski luksuzni turizam. A crnogorski luksuzni turizam pretvorio se u igralište lokalnog i međunarodnog  organiziranog kriminala. Treba se nadati da se to neće dogoditi s Petramom.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.