Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ovako će izgledati luksuzni Hiltonov hotel Keight koji se u ožujku 2024. otvara u centru Opatije

hilton-opatija-spa

Novi Hiltonom luksuzni hotel koji se iduće godine otvara u Opatiji, gradi je na lokaciji Bellevue-Palacea, u samom centru grada kraj kupališta Slatina. Projekt potpisuje arhitektonski studio 3LHD, a hotel će biti dio Hiltonove luksuzne linije Curio Collection koja ima 70 hotela u Europi, na Bliskom Istoku i u Africi.

Foto/3LHD

Opatijski Keight imat će 54 sobe i bit će prvi hotel ove linije u Hrvatskoj. Hotelom će upravljati tvrtka Zagreb City Hotels d.o.o. koja već upravlja s tri Hilton hotela u Hrvatskoj: Canopy by Hilton Zagreb City Centre, DoubleTree by Hilton Zagreb i Hilton Garden Inn Zagreb – Radnička. 

Keight će na imati krovni bazen i par s pogledom na more i opatijske krovove, a drugi bar u prizemlju otvara se na restoran s terasom. Keight će imati i elegantno dizajnirani luksuzni spa. Keight je smješten manje od dvije minute hoda od mora i nekoliko minuta vožnje od najboljih opatijskih i riječkih restorana. Curio Collection poznat je po luksuznim hotelima koji od svega, od dizajna do gastronomije, obavezno uključuju lokalne specifičnosti, pa će tako biti koncipirana i ponuda i opatijskom Keightu. Opatiji nasušno treba ozbiljno vođen luksuzni hotel koji bi cijelu, dosad previše neambicioznu destinaciju, povukao na višu razinu turizmu. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.