Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Peron 16 na Zapadnom kolodvoru jedan je od najatraktivnijih multifunkcionalnih prostora za evente u Zagrebu

peron-16

Prije više od tri godine na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru, na adresi Magazinska 16 otvorio se Avant Garden. Avant Garden je iskoristio zapuštene hangare Hrvatskih željeznica i od njih stvorio dosta jedinstvenu, moderno stiliziranu salu za evente s velikom terasom s koje su gosti mogli gledati vlakove koji prolaze kroz Zagreb.

Avant Garden je vrlo brzo postao popularno odredište za vjenčanja, ali i za različite javne manifestacije. U Avant Gardenu je lanjske jeseni, primjerice, održana prva Izložba vina Bregovite Hrvatske, koja je privukla mnogo vinara i neočekivano velik broj posjetitelja. A ovog je proljeća Avant Garden prerastao u još veći i funkcionalniji projekt koji se zove Peron 16.

Što je Peron 16?

peron-16-1

Peron 16 sastoji se od tri elementa. Prvi je sam Avant Garden, unutarnji prostor uređen u industrijskom slogu, ukupne površine 570 kvadratnih metara,koji se može prilagoditi svim žanrovima evenata. Avant Garden može postati sala za bankete, koja prima do 200 gostiju,pop up lounge, pa prostor za casual evente, na kojima se može okupiti do 600 ljudi. Bilo da se radi o privatnom događaju, poslovnom događaju ili posebnom događaju poput vjenčanja, Avant Garden osigurava sve što je potrebno:od specifične rasvjete i dekoracije do relevantne gastronomske ponude.

Garden Square

Garden Square je vanjska, natkrivena terasa, velika 400 kvadratnih metara, s dodatnim sadržajima, kao što su food trucks i spirit bar. Garden -Square pogodan je za sve vrste korporativnih i drugih poslovnih evenata,kao i za privatne domjenke,za vjenčanja, krstitke, pričesti i firme, ali i za događanja poput press konferencija. Garden Square može primiti do 300 gostiju.

Secret Gallery

Secret Gallery diskretan je, pomalo skriveni prostor, za manja privatna ili poslovna okupljanja. Secret Gallery može primiti do pedeset gostiju. Vlasnici Perona 16 omogućuju svojim klijentima postavljanje dodatnih sadržaja za njihov evente, poput posebnog kutka za fotografiranje,instaliranja velikih vizuala na monitore i TV ekrane, kao i svega što je potrebno za organiziranje degustacija ili testiranje proizvoda u zaista jedinstvenom ugođaju. Peron 16 može dizajnirati digitalne pozivnice za evente.

Peron 16 okrenutoj je publici koja se smatra urbanom,i koja želi uzbuđenje i zabavu u zaista jedinstvenom a opet prepoznatljivo zagrebačkom ambijentu. Osobito je važno naglasiti da Peron 16 raspolaže s čak 180 parkirnih mjesta .

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.