Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Lokalni 24Kitchen postao je najdosadniji TV program o hrani koji se može zamisliti 

jamie-oliver

24Kitchen, kojeg kod nas nudi više TV operatera, već je dugo provincijalni program koji se bazira na repriznim reprizama. Ali, sastavljači programa svojedobno su se trudili u taj uglavnom reprizni raspored ugraditi bar ponešto raznolikosti i stvarno zanimljivih emisija. Nažalost, u zadnje su se vrijeme prestali truditi.

Evo kako je sinoć izgledao program 24Kitchen: tri emisije Jaimea Olivera (tri u jednoj večeri!?) između njih najgori show  Gordona Ramsaya u njegovoj dugoj televizijskoj  karijeri i za laku noć Bon Apetit ono dvoje bugarskih “chefova” koji i nakon deset godina televizijskog kuhanja zapravo nisu naučili kuhati

Dakle, 24Kitchen u ponedjeljak navečer  gledateljima je ponudio tri stara do prastara Olivera, nepodnošljivo Ramsayevo putopisno prenemaganje u društvu jednog dobrog francuskog konobara i jednog groznog talijanskog kuhara, i bugarske kućne recepte kakve u stvarnosti treba izbjegavati.

Bila je to valjda najgora večer 24Kitchen, otkad pratimo taj program. A pratimo ga prilično dugo. 24Kitchen svojedobno je bio donekle uzbudljiv, za nas osobito uzbudljiv kad se ondje emitirao serijal Davida Skoke, jer je to bio prvi izlazak hrvatskog chefa na međunarodno televizijsko tržište. 24Kitchen može biti poučan, kao u emisijama Ricka Steina, Pati Jinich, Nigela Slatera, Toma Kerridgea ili u nekim boljim Ramseyevim serijama. No, u većini slučajeva 24Kitchen beskrajno je dosadan, negledljiv , beskoristan i prilično besmislen.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.