Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

SRCE ZA NJU Riječki Rotary u subotu u opatijskom Laurusu priređuje dobrotvornu Večeru za nju. Kuhaju Stiven Vunić i Denis Beganović

vecera-za-nju-g

Srce za nju udruga je koja pomaže ženama oboljelima od kroničnih, po život opasnih bolesti, poput raka, kardiovaskularnih i neuroloških bolesti. Cilj je udruge osvješćivanje važnosti i unapređivanje svih oblika pomoći i prevencije za žene oboljele od životno ugrožavajućih bolesti.

Djelovanje udruge Srce za nju osobito je usmjereno prema bolesnicama slabijeg imovinskog stanja, kojima Udruga želi pomoći u održavanju i dizanju kvalitete svakodnevnog života. Aktualni je projekt Udruge besplatan prijevoz taksijem za pacijentice koje moraju ići na kemoterapiju, zračenje ili neki od dijagnostičkih postupaka. U subotu 15. travnja riječki Rotary klub  Novi val organizira dobrotvorni event Večera za nju. Večera za nju održat će se u opatijskom Laurusu.

Večeru od pet sljedova pripremit će popularni  Zijavičin chef Stiven Vunić i Laurusov chef Denis Beganović. Večeru za nju podržale su vinarije Rossi, Prelac, Ipša i Plovanić kao i maslinarski brend Brist. Svaki sudionik Večere za nju uplaćuje 120 eura u korist udruge Srce za nju.

VEČERA ZA NJU

Subota, 15.travnja 2023

Hotel Laurus, Opatija

Kotizacija 120 eura

Račun za uplatu

IBAN: HR4124020061100926010 (Erste Bank)

Model i poziv na bro: HR00 15042023 (vedera) / HR11 15042023 (donacija)

Opis placanja: Donatorska vecera “Srce za nju”

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.